Έσπασε το «φράγμα» των 11.000 χλμ στο Νο Finish Line της Αθήνας

Έσπασε το «φράγμα» των 11.000 χλμ στο Νο Finish Line της Αθήνας

Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο καθαρό 24ώρο του No Finish Line Αthens και όλοι οι συμμετέχοντες συνεχίζουν να περπατούν ή να τρέχουν, προσθέτοντας χιλιόμετρα ώστε να ενισχύσουν την Ενωση «Μαζί για το Παιδί» που θα προσφέρει τα χρήματα για τα παιδιά άπορων οικογενειών.

Με τη συμπλήρωση των πρώτων 24 ωρών, οι συμμετέχοντες έτρεξαν 11.267 χλμ, αριθμός που αντιστοιχεί σε περισσότερα από 5500 ευρώ. Ωστόσο, αυτό το ποσό, αναμένεται να αυξηθεί ως το μεσημέρι της Κυριακής που ολοκληρώνεται το No Finish Line και πρέπει οι περισσότεροι από 6000 δρομείς που έχουν δηλώσει συμμετοχή, να εντείνουν την προσπάθεια τους.

Η ανταπόκριση του κόσμου πάντως είναι συγκινητική και η μέρα ξεκίνησε με εκατοντάδες χαμόγελα από τους μαθητές της Λεοντείου Σχολής Νέας Σμύρνης, από το  St Lawrence College αλλά και από άλλα σχολεία που πλημμύρισαν το Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος και τρέχοντας έδειξαν την ευαισθησία τους αλλά και το αίσθημα ευθύνης που έχουν από τόσο μικρή ηλικία.

Ο ήλιος και η υψηλή θερμοκρασία δεν εμπόδισαν τον κόσμο να προσθέτει χιλιόμετρα, ενώ υπάρχουν και τέσσερα άτομα που δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό από την έναρξη του αγώνα, το απόγευμα της Τετάρτης.

Με τη συμπλήρωση των πρώτων 24 ωρών, πρώτος είναι ο Αναγνώστης Κωκονιάς με  140 γύρους/χιλιόμετρα. Ακολουθούν ο  Patrice Loquet από τη Γαλλία με 131 γύρους/χιλιόμετρα και ο συμπατριώτης του Sebastien Delorme με 112.  Πρώτη γυναίκα και τέταρτη στη γενική κατάταξη είναι η Λιντίτα Χόκια με 105 γύρους/χιλιόμετρα.

Στις ομάδες, προηγείται η Λεόντειος με 1496 χιλιόμετρα και ακολουθούν το St Lawrence College με 671 χιλιόμετρα και η Εθνική Ασφαλιστική με 505 χιλιόμετρα. Οι δρομείς είχαν συντροφιά την εξαιρετική μουσική των μουσικών παραγωγών του Athens DJ 95,2  και του Μελωδία 99,2. Ακολούθησε η η live εμφάνιση της Χρύσπας και των Sbaraquack που ξεσήκωσαν δρομείς και θεατές.

Αποκλειστικός δωρητής του No Finish Line Athens είναι το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Μεγάλοι Χορηγοί είναι η ασφαλιστική εταιρεία Eθνική Ασφαλιστική και η στοιχηματική εταιρεία SportingBet, ενώ Kύριοι Χορηγοί είναι τα πολυκαταστήματα attica και το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος.

Μεγάλοι Υποστηρικτές είναι η Herbalife, η Κayak, το Kyvernitis Travel και το Metropolitan Hotel, ενώ κύριος χορηγός επικοινωνίας είναι ο ΣΚΑΪ .

Χορηγοί επικοινωνίας είναι τα Village Cinemas, η αθλητική ιστοσελίδα Gazzetta.gr, οι ραδιοφωνικοί σταθμοί Athens DJ 95,2 και Μελωδία 99,2, η εφημερίδα Ναυτεμπορική και η ιστοσελίδα Naftemporiki.gr καθώς και η ιστοσελίδα Sportsfeed.gr.

Υποστηρικτές είναι τα super market Lidl, η μπισκοτοβιομηχανία Παπαδοπούλου, η εταιρεία ηλεκτρολογικών και φωτισμού Καυκάς, η βιομηχανία γραφικών τεχνών και εκτυπώσεων Χαϊδεμένος, οι εταιρείες catering Δειπνοσοφιστήριο και Μπεγνής, το νοσοκομείο Metropolitan Hospital και το κέντρο εκπαίδευσης ναυαγωστών Lifeguard.