«Το No Finish Line της Αθήνας είναι το καλύτερο στον κόσμο»!

«Το No Finish Line της Αθήνας είναι το καλύτερο στον κόσμο»!

Με αυτή τη φράση ο εμπνευστής του κορυφαίου φιλανθρωπικού αγώνα στον κόσμο, ο Γάλλος  Philippe Verdier, χαρακτήρισε το No Finish Line της Αθήνας, τονίζοντας ότι κανείς άλλος αγώνας NFL, δεν γνώρισε την πρώτη φορά διεξαγωγής του, τόσο μεγάλη επιτυχία!

Η λήξη του αγώνα, το μεσημέρι της Κυριακής, βρήκε τους χιλιάδες δρομείς που πήραν μέρος, να έχουν καλύψει συνολικά 50.903 χιλιόμετρα και να προσφέρουν στην Ενωση «Μαζί για το Παιδί» 25.451,5 ευρώ, ποσό που είναι το μεγαλύτερο που έχει δοθεί ποτέ στην Ελλάδα, από φιλανθρωπικό αγώνα κάθε μορφής.

Η επιτυχία αυτή οφείλεται στους χιλιάδες μετέχοντες, μικρούς και μεγάλους, άνδρες και γυναίκες, που πήραν μέρος και τρέχοντας ή περπατώντας πρόσφεραν χρήματα για τη σίτιση παιδιών από άπορες οικογένειες.

Ο τερματισμός του αγώνα στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος ήταν γιορτή χαράς αλλά και συγκίνησης, με μικρά παιδιά να μπαίνουν συμβολικά μπροστά και να κόβουν την κορδέλα, έχοντας από πίσω όλους τους ανθρώπους που το πρωϊ της Κυριακής γέμισαν το ΚΠΙΣΝ και έτρεξαν για τον ιερό σκοπό.

Την παρουσίαση των απονομών έκανε ο σπουδαίος Γιώργος Καπουτζίδης, ενώ τις σημαντικότερες απονομές στους πρώτους των κατηγοριών, έκανε ο ο πρεσβευτής του αγώνα, Ολυμπιονίκης Νικόλας Κακλαμανάκης!