Πολύ σημαντικό ρόλο στην προώθηση και προβολή του No Finish Line Athens παίζουν οι πρεσβευτές του αγώνα. Πρόκειται για διακεκριμένες προσωπικότητες και άτομα ιδιαίτερα αναγνωρίσιμα στο ευρύ κοινό, τα οποία έχουν προσφέρει πολλά στην χώρα και για άλλη μία φορά θέτουν εαυτό στην διάθεση της ελληνικής κοινωνίας.

Η εθελοντική τους παρουσία στην ομάδα των πρεσβευτών του αγώνα, θα συμβάλει στην επίτευξη του στόχου που είναι η συγκέντρωση σημαντικού ποσού για να στηριχθεί το έργο του “Μαζί για το Παιδί”, της ένωσης δέκα παιδικών ιδρυμάτων, η οποία μέσω του NFL Athens θα υλοποιήσει το μεγάλο πρόγραμμα σίτισης άπορων οικογενειών με ανήλικα παιδιά.

ΟΙ ΠΡΕΣΒΕΥΤΕΣ

Νικόλας Κακλαμανάκης, διαπρεπής διεθνής προσωπικότητα, Χρυσός Ολυμπιονίκης ιστιοπλοίας στην Ατλάντα (1996), Αργυρός Ολυμπιονίκης ιστιοπλοίας στην Αθήνα (2004), Τρείς φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής ιστιοπλοίας στη Χάϊφα (1996), στη Μαρ ντελ Πλάτα (2000) και στη Βάρκιζα (2001), Τελευταίος Λαμπαδηδρόμος Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα (2004), Σημαιοφόρος Ολυμπιακής Ομάδας στο Σίδνεϊ (2000).

Κατερίνα Στεφανίδη, κορυφαία σύγχρονη Ελληνίδα αθλήτρια, Χρυσή Ολυμπιονίκης άλματος επί κοντώ στο Ρίο (2016), Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στο Λονδίνο (2017), Πρωταθλήτρια Ευρώπης άλματος επί κοντώ στο Άμστερνταμ (2016) και στο Βελιγράδι (2017), Χάλκινη Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στο Πόρτλαντ (2016).