«Εχουμε πολύ μεγάλη ανταπόκριση για το φετινό No Finish Line»

«Εχουμε πολύ μεγάλη ανταπόκριση για το φετινό No Finish Line»

Η εκπρόσωπος του Συλλόγου Ερμής 1877, Σοφία Κέδε,  μίλησε στον Επικοινωνία 94FM και την εκπομπή «MVP στους 94» με τον Αντώνη Καλκαβούρα απευθύνοντας κάλεσμα σε όλους όσοι μπορούν να συμμετάσχουν.
«Έρχεται από λίγο πιο μακριά, από τη Νότιο Γαλλία, από το Μονακό, όπου γίνεται για 18 ολόκληρα χρόνια και μόλις πέρυσι ξεκίνησε να γίνεται και στην Αθήνα και στην Ελλάδα. Όπως ξέρετε εσείς καλύτερα, πολλοί μαραθώνιοι, πολλοί δρόμοι, υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο και ειλικρινά υπήρξε πάρα πολύ μεγάλη από το πρώτο No Finish Line που κάναμε στην Αθήνα πέρυσι. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, τα πήγαμε καταπληκτικά πέρυσι και φέτος στο ίδιο μέρος, στο Κέντρο πολιτισμού του ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, 25-29 Απριλίου θα είμαστε εκεί και θα περιμένουμε όλο τον κόσμο να έρθει, γιατί δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτός ο αγώνας είναι για καλό σκοπό. No Finish Line σημαίνει ότι τρέχω χωρίς τερματισμό, που σημαίνει ότι όσοι περισσότεροι έρθουμε, μαζευτούμε, περπατήσουμε, τρέξουμε, κάνουμε μία βόλτα γύρω από το κανάλι, τόσο περισσότερα χρήματα θα πάνε στο «Μαζί για το παιδί». Μία ένωση δέκα μικρότερων ιδρυμάτων, που στηρίζουν και βοηθάνε το παιδί», τόνισε η κ. Κέδε.
Και πρόσθεσε: «Πέρυσι είχαμε περίπου 6200, φέτος έχουμε στόχο να τους αυξήσουμε ακόμα περισσότερο. Υπολογίζουμε και με την ανταπόκριση τη φετινή που είναι πάρα πολύ μεγάλη, εδώ και ένα μήνα που είμαστε στον αέρα και έχουμε ξεκινήσει τις ηλεκτρονικές εγγραφές. Έχουμε πολύ μεγάλη ανταπόκριση, έχουμε ανταπόκριση από σχολεία. Έχουμε, λοιπόν, φέτος σκοπό να δώσουμε πολύ περισσότερα χρήματα στο «Μαζί για το παιδί». Πέρυσι καταφέραμε και φτάσαμε τη δωρεά στα 25.451 ευρώ. Φέτος έχουμε σκοπό να αυξήσουμε το ποσό, γι’ αυτό σας καλούμε όλους».