Φόρτωση Εκδηλώσεις
Απρίλιος
25

2ο No Finish Line 25 – 29 Απριλίου

Απρίλιος 25 @ 8:00 μμ - Απρίλιος 29 @ 2:00 μμ
Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 364 Αθήνα, Καλλιθέα 17674 Ελλάδα
 O μεγαλύτερος φιλανθρωπικός υπερμαραθώνιος αγώνας δρόμου, το No Finish Line, διεξάγεται στην Αθήνα για 2η συνεχή χρονιά,  από 25 έως 29 Απριλίου 2018,  με την οργανωτική ευθύνη
του NFL International, τη συνεργασία του συλλόγου Ερμής 1877, αλλά και πολλών επώνυμων και ανώνυμων χορηγών.
Το No Finish Line είναι φιλανθρωπικός αγώνας 90 συνεχόμενων ωρών, όπου τρέχουμε και περπατάμε για καλό σκοπό στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).
Είναι αγώνας χωρίς χρονικό και χιλιομετρικό περιορισμό, του οποίου τα χιλιόμετρα μετατρέπονται σε χρήματα (μισό ευρώ το χιλιόμετρο) για να στηριχθεί το έργο της ένωσης παιδικών ιδρυμάτων “Μαζί για το Παιδί”.
Ο αγώνας της Αθήνας ανήκει στο διεθνές πρόγραμμα του No Finish Line International και το 2017 στην πρώτη χρονιά διεξαγωγής του στην Ελλάδα, καταγράφηκαν 50,903 χιλιόμετρα από περισσότερους από 6200 συμμετέχοντες, που αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ όλων των No Finish Line για την πρώτη χρονιά διεξαγωγής, ενώ η δωρεά έφτασε τα 25,451 ευρώ και 50 λεπτά.
Όλοι οι συμμετέχοντες μπορούν να περπατήσουν ή να τρέξουν ότι ώρα θέλουν, όποια στιγμή της ημέρας ή της νύχτας θέλουν, για όσες φορές θέλουν, με όποιο τρόπο και ρυθμό θέλουν και για όση
διάρκεια θέλουν, μέσα στην κυκλική διαδρομή 1000μ. γύρω από το Κανάλι του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και να προσφέρουν χρήματα καταγράφοντας χιλιόμετρα.
Το 2ο NFL Athens αρχίζει την Τετάρτη 25 Απριλίου ώρα 20:00 και τελειώνει μετά από 90 συνεχόμενες ώρες, την Κυριακή 29 Απριλίου ώρα 14:00. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι ανεξαιρέτως και ανεξαρτήτου ηλικίας και φυσικής κατάστασης, από μικρούς 1 έτους έως μεγάλους 101 ετών!
Πως ξεκίνησε το No Finish Line
Το No Finish Line είναι ένας μοναδικός στο είδος του φιλανθρωπικός αγώνας δρόμου που απευθύνεται σε όλο τον κόσμο αθλούμενους και μη. Τον εμπνεύστηκε πριν από 17 χρόνια ο Γάλλος δρομέας υπεραποστάσεων Philippe Verdier και από το 1999 που ιδρύθηκε ο διεθνής μη-κερδοσκοπικός οργανισμός No Finish Line International, διεξάγεται ανελλιπώς στο Πριγκηπάτο του Μονακό με εντυπωσιακή συμμετοχή και επιτυχία.
Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Πριγκηπάτου με πρέσβειρα την Πριγκήπισα Στεφανί, γίνεται την τρίτη εβδομάδα του Νοεμβρίου, σε κεντρικό σημείο της πόλης, επί οκτώ ημέρες συνεχόμενα (192 ώρες), σε μία κυκλική διαδρομή χιλίων περίπου μέτρων και με πολλές παράλληλες ψυχαγωγικές εκδηλώσεις. Στην πιο πρόσφατη διοργάνωση του Μονακό (2017) οι 12.967 μετέχοντες κατέγραψαν 436.963 χλιόμετρα συνολικά, τα περισσότερα από ποτέ.
Το No Finish Line είναι ο μεγαλύτερος φιλανθρωπικός αγώνας δρόμου παγκοσμίως
Οι συμμετέχοντες περπατούν και τρέχουν όπως μπορούν, όσο μπορούν, όποτε μπορούν, όταν μπορούν και όσες φορές μπορούν κατά την διάρκεια των 8 ημερών διεξαγωγής του αγώνα, για να συμβάλουν με τα χιλιόμετρα τους στην συγκέντρωση ενός χρηματικού ποσού, το οποίο διατίθεται για την ενίσχυση ιδρυμάτων αλλά και την υλοποίηση προγραμμάτων σε όλο τον κόσμο που έχουν να κάνουν με τα παιδιά.
Η φιλοσοφία είναι απλή και μοναδική παγκοσμίως. Για κάθε χιλιόμετρο που καταγράφεται από τους συμμετέχοντες οι διοργανωτές καταβάλουν ένα ευρώ, κάτι το οποίο αποτελεί και την τεράστια οικονομική πρόκληση, αφού είναι αδύνατο να προβλεφθεί ο αριθμός των συμμετεχόντων και των χιλιομέτρων. Γι αυτό και είναι απαραίτητη η υποστήριξη από όσο περισσότερους δωρητές και χορηγούς γίνεται, καθώς το αντίτιμο συμμετοχής στον αγώνα καταβάλεται μόνο μία φορά ανεξάρτητα από τις επαναλαμβανόμενες φορές συμμετοχής.
Από το 2015 το No Finish Line βγήκε έξω από τα σύνορα του Μονακό, πήρε διεθνείς διαστάσεις και η παγκοσμιοποίηση του ξεκίνησε με την διεξαγωγή του πρώτου αγώνα στο Παρίσι σε μία πανέμορφη τοποθεσία στo πάρκο του Πεδίου του Άρεως με φόντο τον Πύργο του Άϊφελ και ακολούθως στο Όσλο, ενώ η Αθήνα αποτελεί τη νέα προσθήκη για το 2017 προλαβαίνοντας τους αγώνες που ετοιμάζονται σε Βαρκελώνη, Λονδίνο, Βρυξέλλες.
Το No Finish Line Athens για τις τρεις πρώτες χρονιές τουλάχιστον, προγραμματίζεται όπως έγινε και στο Παρίσι αλλά και στο Όσλο, να έχει διάρκεια πέντε (5) ημερών, δηλαδή 90 ωρών και θα πρόκειται για το μεγαλύτερο σε διάρκεια αγώνα δρόμου κοινωνικού χαρακτήρα που έχει γίνει ποτέ στην ελληνική επικράτεια.
ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ
Για ατομική εγγραφή στο No Finish Line της Αθήνας, αρκεί να επισκεφτείτε από 15 Ιανουαρίου έως 13 Απριλίου 2018, την επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα nflathens.com, που παραπέμπει στον σχετικό σύνδεσμο ηλεκτρονικών εγγραφών.
Οι ηλεκτρονικές εγγραφές είναι έγκυρες μόνο αν η καταβολή του ποσού ατομικής συμμετοχής έχει γίνει έως 13 Απριλίου, είτε με επί τόπου πληρωμή σε ένα από τα κέντρα εγγραφών- πληρωμών, είτε με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό που ακολουθεί.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Στην περίπτωση τραπεζικής πληρωμής, τα έξοδα μεταφοράς βαρύνουν τον συμμετέχοντα και όχι τον διοργανωτή. Αν δεν τηρηθεί αυτός ο όρος έως τις 13 Απριλίου, η συμμετοχή θα θεωρηθεί άκυρη. Η κατάθεση του ποσού πρέπει να είναι ονομαστική (ονοματεπώνυμο συμμετέχοντα στην κατάθεση) υποχρεωτικά, ώστε να μπορεί να γίνει η διασταύρωση του εγγεγραμμένου ονόματος στο σύστημα εγγραφών.
ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ
Στο No Finish Line οι ομάδες υποστήριξης παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Πρόκειται για ειδική κατηγορία που έχει κοινωνικό αλλά και αγωνιστικό χαρακτήρα μεταξύ των εταιρειών, καθώς μπορούν να συμμετέχουν εταιρείες, οργανισμοί, σύλλογοι και σχολεία, δημιουργώντας ομάδα ή ομάδες για μία ή περισσότερες κατηγορίες του αγώνα.
Για δημιουργία ομάδας υποστήριξης με επωνυμία και λογοτύπηση στον αριθμό (bib number), απαιτούνται τουλάχιστον 15 άτομα. Η κάθε εταιρεία, οργανισμός, σύλλογος μπορεί να δημιουργήσει απεριόριστο αριθμό ομάδων αν το επιθυμεί, ενώ στο τέλος του αγώνα θα υπάρξουν και βραβεύσεις στις ομάδες με τη μεγαλύτερη προσφορά.
Το κάθε σχολείο μπορεί να δημιουργήσει μία ομάδα δημοτικού και μία ομάδα γυμνασίου-λυκείου, με απαραίτητη προϋπόθεση για να ενταχθεί και στο αγωνιστικό πρόγραμμα, η κάθε ομάδα να απαρτίζεται από τουλάχιστον 60 άτομα.
Εγγραφές των ομάδων υποστήριξης γίνονται δεκτές από τις 15 Ιανουαρίου έως τις 13 Απριλίου 2018, με αποστολή αιτή- ματος από προκαθορισμένο εκπρόσωπο κάθε ομάδας στην ηλεκτρονική διεύθυνση mary@nflathens.com υπόψη Μαίρης Τσιγκοπούλου (τηλ. 694 518 6470), υπεύθυνης δημιουργίας και οργάνωσης των ομάδων υποστήριξης.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΟΜΑΔΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ, ΣΥΛΛΟΓΩΝ
• Α’ Κατηγορία – από 15 έως 29 άτομα
• Β’ Κατηγορία – από 30 έως 59 άτομα
• Γ’ Κατηγορία – από 60 έως 119 άτομα
• Δ’ Κατηγορία – από 120 άτομα και πάνω
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΟΜΑΔΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ
• Α’ Κατηγορία – από 60 έως 119 άτομα
• Β’ Κατηγορία – από 120 άτομα και πάνω
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΑΤΟΜΙΚΗ
• 7 ευρώ το άτομο για εγγραφή και πληρωμή από 13 Φεβρουαρίου έως 13 Απριλίου, για απεριόριστες παρουσίες στον αγώνα 90 ωρών: αριθμός bib, ηλεκτρονικό chip, αναμνηστικό t-shirt, σακίδιο πλάτης, ηλεκτρονικό δίπλωμα. • Δωρεάν τα παιδιά έως 6 ετών για απεριόριστες παρουσίες στον αγώνα 90 ωρών: αριθμός bib, ηλεκτρονικό chip, ηλεκτρονικό δίπλωμα +3 ευρώ για αναμνηστικό t-shirt.
• 3 ευρώ τα παιδιά από 7 έως και 12 ετών για απεριόριστες παρουσίες στον αγώνα 90 ωρών: αριθμός bib, ηλεκτρονικό chip, αναμνηστικό t-shirt, σακκίδιο πλάτης, ηλεκτρονικό δίπλωμα.
• 15 ευρώ το άτομο για συμμετοχή στον διεθνή υπερμαραθώνιο αγώνα 24 ωρών: αριθμός bib, ηλεκτρονικό chip, αναμνηστικό μετάλλιο, αναμνηστικό τεχνικό t-shirt, σακίδιο πλάτης, χώρος ανεφοδιασμού και ανάπαυσης, έντυπο δίπλωμα, εκπτωτικό κουπόνι Saucony.
• 45 ευρώ το άτομο για συμμετοχή στο αγωνιστικό 90ωρο (πλήρες πακέτο): αριθμός bib, ηλεκτρονικό chip, αναμνηστικό μετάλλιο, αναμνηστικό τεχνικό t-shirt, σακκίδιο πλάτης, ζεστά και κρύα γεύματα, χώρος ανεφοδιασμού και ανάπαυσης, έντυ- πο δίπλωμα, εκπτωτικό κουπόνι Saucony.
OΜΑΔΙΚΗ
• 15 ευρώ το άτομο για ομάδες εταιρειών με προβολή του λογότυπου τους στον αριθμό bib και στις social πλατφόρμες της διοργάνωσης: αριθμός bib, ηλεκτρονικό chip, αναμνηστικό τεχνικό t-shirt, σακκίδιο πλάτης, ηλεκτρονικό δίπλωμα, εκπτω- τικό κουπόνι Saucony.
• 10 ευρώ το άτομο για ομάδες χορηγών και υποστηρικτών με προβολή του λογότυπου τους στον αριθμό bib και στις social πλατφόρμες της διοργάνωσης: αριθμός bib, ηλεκτρονικό chip, αναμνηστικό τεχνικό t-shirt, σακκίδιο πλάτης, ηλεκτρονικό δί- πλωμα, εκπτωτικό κουπόνι Saucony.
• 5 ευρώ το άτομο για ομάδες αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων για εγγραφές έως 12 Φεβρουαρίου και 7 ευρώ για εγγραφές από 13 Φεβρουαρίου έως 13 Απριλίου: αριθμός bib, ηλεκτρονικό chip, αναμνηστικό t-shirt, σακίδιο πλάτης, ηλεκτρονικό δίπλωμα.
• 5 ευρώ το άτομο για ομάδες δημοτικών και γυμνασίων-λυ- κείων (7 έως 18 ετών) για εγγραφές έως 12 Φεβρουαρίου και 7 ευρώ για εγγραφές από 13 Φεβρουαρίου έως 13 Απριλίου: αριθμός bib, ηλεκτρονικό chip, αναμνηστικό t-shirt, σακκίδιο πλάτης, ηλεκτρονικό δίπλωμα.
ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ALPHA BANK – ΙΒΑΝ:
GR72 0140 7180 7180 0200 2008 269 (δικαιούχος λογαριασμού ΕΡΜΗΣ 1877)
ΚΕΝΤΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ & ΕΓΓΡΑΦΩΝ
Εκτός από τις ηλεκτρονικές ατομικές εγγραφές και για το διάστημα έως και 21 Απριλίου 2018, λειτουργούν καθημερινά και δύο κέντρα ενημέρωσης για τον φιλανθρωπικό αγώνα NO FINISH LINE, καθώς και επί τόπου εγγραφών και πληρωμών αν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις, στα εξής σημεία:
• Κέντρο Επισκεπτών Κέντρου Πολιτισμού ΙΣΝ
• Saucony Νέου Ψυχικού
Η λειτουργία τους αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα
ΥΠΕΡΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ 24 ΩΡΩΝ
Παράλληλα με τον φιλανθρωπικό αγώνα των 90 ωρών, γίνεται και η διεξαγωγή του επίσημου διεθνή υπερμαραθώνιου αγώνα 24 ωρών. Ως ημέρα έναρξης του 24ωρου αγώνα έχει οριστεί το Σάββατο 28 Απριλίου και ώρα 12:00 με ημέρα λήξης την Κυριακή 29 Απριλίου και ώρα 12:00.
Δικαίωμα συμμετοχής στο 24ωρο έχουν μόνο όσοι συμπλήρωσαν το 18ο έτος ηλικίας την ημέρα του αγώνα και έγκυρες συμμετοχές θα θεωρηθούν μόνο όσες έχουν ολοκληρωθεί με πληρωμή έως και την Παρασκευή 13 Απριλίου 2018.
Το κόστος ατομικής συμμετοχής στον υπερμαραθώνιο αγώνα των 24 ωρών, ο οποίος είναι ανεξάρτητος από το 90ωρο, είναι δεκαπέντε (15) ευρώ και θα υπάρξει γενική κατάταξη ανδρών και γυναικών με ειδικά έπαθλα για τους τρεις πρώτους νικητές. Όποιος επιθυμεί να συμμετέχει και να έχει κατάταξη και στους δύο αγώνες (90ωρο και 24ωρο), είναι υποχρεωτικό να κάνει ξεχωριστές εγγραφές και πληρωμές, καθώς θα παραλάβει ξεχωριστά chip χρονομέτρησης-χιλιομέτρησης.
ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΥΛΙΚΟΥ
Παραλαβή υλικού θα γίνεται στη γραμματεία του αγώνα στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος από 22 έως 24 Απριλίου και ώρες 12:00 έως 20:00 και για 96 ώρες συνεχόμενα από τις 25 Απριλίου και ώρα 12:00 έως τις 29 Απριλίου και ώρα 12:00.
Όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να γνωρίζουν πως μετά από κάθε παρουσία τους στον αγώνα, είναι υποχρεωτικό κατά την έξοδό τους από τη διαδρομή, να επιστρέφουν τα chip χιλιομέτρησης- χρονομέτρησης στο ειδικό καλαθάκι συλλογής chip, ώστε να επικυρώνονται και να προσμετρώνται άμεσα τα χιλιόμετρα και ο χρόνος τους. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συμμετεχόντων που θέλουν να περπατήσουν ή να τρέξουν περισσότερο από μία φορά, εκτός από την γραμματεία υπάρχουν και ειδικά μηχανήματα αυτόματης παραλαβής chip, για την χρήση των οποίων απαιτείται μόνο ο κωδικός που είναι τυπωμένος στον αριθμό συμμετοχής (bib number) και τον οποίο πρέπει να έχει μαζί του, ο κάθε συμμετέχοντας σε κάθε είσοδο στον αγώνα. Κάθε εγγεγραμμένος μπορεί να συμμετέχει απεριόριστες φορές σε όλη την διάρκεια του 90ωρου αγώνα, εφόσoν έχει καταβληθεί το ποσό της συμμετοχής.

Πληροφορίες

Έναρξη: Απρίλιος 25 @ 8:00 μμ
Λήξη: Απρίλιος 29 @ 2:00 μμ
Δείτε εδώ τα κόστη συμμετοχής: http://nflathens.com/newsite/kostos-symmetochis/

Χώρος Διεξαγωγής

Ονομασία χώρου: Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος
Διεύθυνση: Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 364 Αθήνα, Καλλιθέα 17674 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο: +30 21 6809 1000
Δείτε εδώ τα κόστη συμμετοχής: www.nflathens.com

Διοργανωτής

Επωνυμία Διοργανωτή: No Finish Line Athens
Email: