Η Praktiker Hellas έχει τη μεγαλύτερη εταιρική ομάδα στο NFLAthens!

Η Praktiker Hellas έχει τη μεγαλύτερη εταιρική ομάδα στο NFLAthens!

Πραγματική συγκινητική είναι η ανταπόκριση των ομάδων στο κάλεσμα του No Finish Line για να τρέξουν στον κορυφαίο φιλανθρωπικό αγώνα του κόσμου που θα γίνει στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος από τις 25 ως τις 29 Απριλίου και να προσφέρουν στην Ενωση «Μαζί για το Παιδί».

Η συμμετοχή είναι ιδιαίτερα μεγάλη και σήμερα που ολοκληρώνονται οι εγγραφές, έχουν δηλώσει συμμετοχή 78 ομάδες, από εταιρείες, φορείς, συλλόγους και σχολεία.

Την πιο μεγάλη εταιρική συμμετοχή έχει η Praktiker Hellas με 524 άτομα, με την Praktiker Τeam να συμμετέχει στο Nο Finish Line Athens επιθυμώντας να συνεισφέρει στην προσπάθεια υποστήριξης της Ένωσης Μαζί για το Παιδί, μέσα από την ομαδική αυτή φιλανθρωπική πρωτοβουλία. Οι άνθρωποί της εταιρείας ανταποκρίθηκαν στο μέγιστο και όλοι μαζί θα είναι στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχονς, καλύπτοντας τα περισσότερα εφικτά για την ομάδα χιλιόμετρα.

H Praktiker Hellas, το Νo. 1 Δίκτυο καταστημάτων DIY και Home Improvement στην Ελλάδα, βρίσκεται στο πλευρό των Ελλήνων εδώ και 27 χρόνια, διαθέτοντας σήμερα ένα ταχέως αναπτυσσόμενο e-shop, εξειδικευμένο τμήμα Β2Β και πανελλαδικό δίκτυο 15 καταστημάτων. Η εταιρία έχει δημιουργήσει μια δυνατή ομάδα περισσοτέρων από 1.400 εργαζομένων και συνεργάζεται με περισσότερους από 400 προμηθευτές, το 76% των οποίων είναι σημαντικές εταιρίες στην Ελλάδα, στηρίζοντας την αγορά και την οικονομία της χώρας, ενώ υποστηρίζει από την πρώτη μέρα τη φιλοσοφία Do-it-Yourself στη χώρα μας, εκπαιδεύοντας τους Έλληνες και προτείνοντάς τους ολοκληρωμένες ιδέες, λύσεις και υπηρεσίες για το σπίτι, τον κήπο, το αυτοκίνητο, τις κατασκευές και τον ελεύθερο χρόνο, με στόχο την ολοκληρωμένη αγοραστική εμπειρία και την άριστη εξυπηρέτησή τους.