Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της Πέμπτης

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της Πέμπτης

Το No Finish Line συνεχίζεται για δεύτερη μέρα στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος και σήμερα συνεχίζεται το εξαιρετικό καλλιτεχνικό πρόγραμμα στη σκηνή του NFLAthens.

Στις 16:30 και για δύο ώρες θα δίνει το ρυθμό ο μουσικός παραγωγός του Mελωδία Δημήτρης Βραχνός

Στις 19:30 το πρώτο live της ημέρας ανήκει στους Cinematica και στις 21:30 οι Soul & Passion

Επίσης σήμερα στις 18:30 και στις 20:30, εξειδικευμένοι γυμναστές του γυμναστηρίου «Replayce» της Έρρικας Πρεζεράκου θα παρέχουν σε όλους τους δρομείς συμβουλές καθώς και προγράμματα προθέρμανσης.

Cinematica project

Τι κοινό μπορεί να έχουν οι πολύχρωμες σανίδες του surf με τον Ζαμπέτα και τον Chuck Berry; Τι να σκέφτεται ο Χιώτης ατενίζοντας τα κύματα του Ατλαντικού; Τι μπορεί να συζητούν η Σοφία Βέμπω με τον Johnny Cash απολαμβάνοντας το κοκτέιλ τους στην παραλία; Πώς θα σας φαινόταν αν βλέπατε την Uma Thurman να εισβάλει στο «Ποτέ την Κυριακή» φορώντας την αιματοβαμμένη κίτρινη φόρμα της; Η ανατρεπτική μουσική πρόταση των Cinematica project θα δικαιώσει τους περίεργους…

Soul n’ Passion

Το ντουέτο εγχόρδων Soul N Passion, δημιουργήθηκε το 2016 στην Αθήνα. Η Ραλλία και η Ηλιάνα, έχοντας ολοκληρώσει τις σπουδές τους στη κλασσική μουσική, ξεκίνησαν να πειραματίζονται χρησιμοποιώντας τα δύο αυτά -κατ΄εξοχήν- κλασσικά όργανα στην πόπ και την ρόκ μουσική. Συνδύασαν το ηλεκτρικό βιολί και βιολοντσέλο, με ένα σύγχρονο fusion από ηλεκτρονικούς ήχους και μοντέρνα τραγούδια, ανατρέποντας τα μουσικά δεδομένα. Το πρόγραμμά τους περιλαμβάνει δυνατά beats, ηλεκτρισμό, και … άφθονη ενέργεια!